Mijn massages zijn altijd holistisch; ik heb aandacht voor jou als geheel. Toch masseer ik per keer slechts een gedeelte van je lichaam, rustig en zorgvuldig.

Ik gebruik één van onderstaande vormen of een combinatie ervan.

Klassieke massage is gericht op de spieren. De beweging is in de richting van het hart. Met strijkingen, knedingen en fricties stimuleer ik de bloedcirculatie. En daarmee het transport van afvalstoffen en voedingsstoffen.

Energetische massage helpt je bewust te worden van wat je voelt, denkt en doet. De techniek lijkt op die van klassieke massage, maar de richting is anders: van het hoofd naar de voeten. De nadruk ligt niet op de techniek, maar op de aanraking.

Voetreflexmassage is een manier om het hele lichaam te verkennen. Terwijl je op je rug ligt, masseer ik de reflexzones op je voeten. Je aandacht gaat niet alleen naar je voeten zelf, maar ook naar andere sensaties die je in je lichaam ervaart.

Polariteitsmassage richt zich op de chakra’s: de energiecentra in het lichaam. Elk chakra voelt anders: rustig, actief, open, gesloten, donker, licht… ga zo maar door. Je zult zelf de woorden vinden die bij jouw beleving passen. Door je bewust te worden van de chakra’s, krijg je inzicht in je energiebalans.

Holistic pulsing is een zachte behandelwijze met vaak verrassend veel effect. Je ligt met je kleren aan op de massagetafel. Ik breng je lichaam schuddend in een ritme dat bij je past. Je gaat voelen waar het stroomt en waar het vastzit. Je hoeft niets los te laten, je mag alles aanvaarden zoals het is.

Bindweefselmassage helpt je op een diepere laag te voelen. Ik pak je huid op en rol hem tussen mijn duimen en vingers. Dit brengt ontspanning in het bindweefsel. Via zones op je huid worden ook organen en spieren beïnvloed. Het is een intense massage die pijnlijk kan zijn. Jij bepaalt waar voor jou de pijngrens ligt en ik pas mijn behandeling daarop aan.